OM OSS

Svensk Areamätning

Svensk Areamätning grundades av arkitekt Magnus Gramstrup Christensen år 1996 och vi specialiserar oss på mätning av byggnader för att ta fram areor och ritningar åt våra kunder.

Magnus Gramstrup Christensen har själv suttit med i kommittéer som arbetat med att ta fram nya standarder inom areamätning både i Sverige och internationellt.  Han har även verkat som ledare och expert i kurser avseende tillämpning av nya standarder, och lett diplomeringskurser i areamätning för SIS (Svenska Institutet för Standarder).

Med lång och gedigen erfarenhet i bagaget kan vi erbjuda våra kunder hög kvalitet, djupgående kunskaper och en skräddarsydd service. Vi har en långvarig relation med företag såsom Skanska, Fabege och WSP och har utfört uppdrag åt många butikskedjor, restauranger och kontor. Parallellt med detta erbjuder vi areamätning av bostäder för både privatpersoner, fastighetsägare och mäklare.

Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm och det är här i huvudstaden majoriteten av vårt arbete äger rum, men vi har ofta möjlighet att ta oss an projekt i hela landet.

Ni är välkomna att kontakta oss med frågor och funderingar!

Våra kunder

Här är ett axplock av alla de företag vi är stolta att kalla våra kunder: